Yhdistyksestä

Kampi BMX ry on suomalaisen freestyle BMX-pyöräilyn puolesta toimiva yhdistys.
Yhdistyksen tarkoitus on tukea, kehittää ja edistää lajin harrastusmahdollisuuksia Suomessa. Yhdistyksen kotikaupunki on Helsinki ja suurin osa yhdistyksen hallituksesta on kotoisin pääkaupunkiseudulta.

Mitä Kampi BMX ry tekee?

  • Talvisin järjestämme yhdistyksen jäsenille BMX-vuorot Helsingissä Kontulan skeittihalli Luupissa sekä Turussa Skeittihalli Cubessa.
  • Kesäisin järjestämme lajin suomenmestaruuskilpailut, joista jäsenemme saavat kisakokemusta ja lajinäkyvyyttä.
  • Järjestämme tai olemme mukana järjestämässä “jameja”, joissa kokoonnutaan ajamaan ilman tyypillistä kisaformaattia, mutta yleensä jamien kovimmat temput palkitaan. Tuemme ja autamme jamien järjestämisessä, kuten esimerkiksi skeittihallin varaamisessa jameja varten.
  • Levitämme tietoa Suomen skeneen liittyvistä asioista. Meidät löytää Instagramissa @kampibmx ja Facebookissa meillä on Kampi BMX sivu sekä ryhmä. Meillä on myös Discord-ryhmä, jossa voit keskustella kaikesta lajiin ja skeneen liittyvästä.
  • Voimme tapauskohtaisesti sovittaessa tuottaa freestyle BMX -näytöksen tai skeittiparkilla demon Spot Jam -formaatilla. Voimme myös tulla esittelemään BMX-pyöriä ja kertomaan harrastuksesta.
  • Teemme edunvalvontaa ja konsultoimme lajia harrastavan silmin esimerkiksi uuden skeittiparkin suunnitteluun liittyvissä asioissa ja olemme mielellämme mukana uusien harrastuspaikkojen suunnittelussa.

Meihin voi olla yhteydessä sähköpostitse kampi@bmx.fi ja luultavasti nopeimman vastauksen saa lähettämällä yksityisviestiä Instagramissa @kampibmx.

Miten voin liittyä jäseneksi?

Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi maksamalla 20 euroa yhdistyksen tilille:
FI17 1023 3000 2200 09 (viestikohtaan jäsenen nimi jos eri kuin maksaja).

Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden eli esimerkiksi syyskuussa maksettu jäsenyys on voimassa sen vuoden loppuun aivan kuten tammikuussa maksettu jäsenyyskin. Tällä takaamme SM-kisojen rahoituksen ja pysymme ajantasalla jäsenistä.

Jäsenenä voit osallistua ilmaiseksi yhdistyksen BMX-vuoroille ja tapahtumiin sekä kilpailla SM-kisoissa.

Voit myös vaihtoehtoisesti osallistua yksittäiselle BMX-vuorolle tai kilpailla SM-kisoissa maksamalla 5 euron kannatusmaksun yhdistyksen tilille.

Miten voin osallistua yhdistyksen toimintaan?

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään joka vuosi tammikuussa ja kokouksessa päätetään hallituksen jäsenet ja varajäsenet sille vuodelle. Ilmoitamme vuosikokouksen ajan ja paikan kuukautta ennen somekanavillamme. Vuosikokoukseen voi osallistua myös striimin välityksellä, jos et pääse paikalle.

Vuoden 2023 SM-kisat voittanut kärkikolmikko iloisin mielin palkintojenjakotilaisuudessa
Vuoden 2023 SM-kisat voittanut kärkikolmikko iloisin mielin palkintojenjakotilaisuudessa.